Mini Verstuiver St Germain - 20 ml

Referentie: QCS07

Fabrikant:

De pomanders dienen ter bescherming en reiniging van uw aura, bijvoorbeeld als u zich niet teveel wi...

Dit product is niet meer op voorraad

€ 11,63 incl. btw

Beschrijving

De pomanders dienen ter bescherming en reiniging van uw aura, bijvoorbeeld als u zich niet teveel wil laten beinvloeden door de energieen van andere mensen of wanneer u juist de kracht van een bepaalde kleur nodig heeft. De quintessences werken op een ander niveau dan de pomanders. Quintessences openen de aura en vormen een brug naar hogere energieen, zodat we ons kunnen afstellen op onze ziele opdacht (ons doel).

Aura-Soma produkten geven ons de mogelijkheid lichaam, ziel en geest weer in evenwicht te brengen. De dubbele kleuren in de flessen ontstaan door het principe dat olie op water drijft. De produkten bevatten essentiele olien, kruidenextracten en kristalenergieen. De natuurlijke ingredienten zijn geheel in harmonie met de desbetreffende kleurentrilling. Gebruik kleurenenergie om weer helemaal in balans te komen.

Wijze van gebruik: U kunt de olien op uw lichaam gebruiken. Plaats de middelste vinger van uw linkerhand op de opening, duim op de onderkant, en uw wijs- en ringvinger op de schouders van de fles. Schud de fles krachtig tot de kleuren volledig gemengd zijn. Druppel de olie op de palm van uw hand en wrijf de olie op het corresponderende chakra gebied op uw huid of daar waar uw gevoel dat aangeeft. Breng de olie, 2x per dag in een horizontale band rondom het lichaam aan en geniet van de weldaad van de door u gekozen kleuren.

8 other products in the same category: